Lid worden

De NGA is er voor Nederlandse galeries. Professionele galeries die minimaal twee jaar een galerie hebben, minimaal zes beeldende kunsttentoonstellingen per jaar organiseren in een daarvoor uitgeruste ruimte en minimaal drie dagen per week open zijn, kunnen een aanvraag voor het lidmaatschap indienen. Voor professionele galeries die korter dan twee jaar bestaan, is er de mogelijkheid een aspirant-lidmaatschap aan te vragen.

Neem contact met ons op

Aanbod

Kunst Kado Bon

Hoe goed je iemand ook kent, de waardering van kunst is erg persoonlijk en maakt het lastig om kunst cadeau te geven. Toch is kunst een populair cadeau bij jubilea, verjaardagen, huwelijken en andere vieringen. De Kunst Kado Bon vergroot de kans op een succesvol cadeau met een kunstwerk naar eigen keuze en stimuleert de aankoop van beeldende kunst bij galeries.

Echtheidscertificaten

Echtheidscertificaten kunnen als extra service aan de koper van een werk in uw galerie verstrekt worden. Ze zijn voor
€ 1,- per stuk te bestellen bij het secretariaat van de Nederlandse Galerie Associatie: info@nederlandsegalerieassociatie.nl of 06-39 5555 17.

Verzekeringen

Informatiepagina en de voorwaarden voor de galerie verzekering voor NGA leden. Galeries kunnen vervolgens een offerte aanvragen via de website: https://www.zjht.nl