NEDERLANDSE GALERIE ASSOCIATIE
Kunst Kado Bon

De Nederlandse Galerie Associatie presenteert de Kunst Kado Bon.

De Nederlandse Galerie Associatie, sinds 2003 de vertegenwoordiger van professionele galeriehouders en het Nederlandse galeriewezen, presenteert de Kunst Kado Bon.

Hoe goed je iemand ook kent, de waardering van kunst is erg persoonlijk en maakt het lastig om kunst cadeau te geven. Toch is kunst een populair cadeau bij jubilea, verjaardagen, huwelijken en andere vieringen. De Kunst Kado Bon vergroot de kans op een succesvol cadeau met een kunstwerk naar eigen keuze en stimuleert de aankoop van beeldende kunst bij galeries.

De bon, met een waarde naar keuze tussen € 100,00 en € 2.000,00, is uitsluitend te koop en inwisselbaar bij galeries die zijn aangesloten bij de Nederlandse Galerie Associatie en richt zich zowel op privépersonen als bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een bijzonder cadeau. De ontvanger van de bon kan hiermee vervolgens een kunstwerk naar eigen keuze aanschaffen.

De Kunst Kado Bon is ontworpen door Michael Tjia en Vera van de Seyp. Dit duo was vorig jaar verantwoordelijk voor de huisstijl van ‘Unlocked/Reconnected’, een initiatief dat galeries, presentatie-instellingen, musea, kunstenaarsinitiatieven en bedrijfscollecties tijdens de ‘intelligente lockdown’ bijeenbracht om gezamelijk de werderopenstelling van de musea luister bij te zetten.

In het ontwerp van Tjia en Van de Seyp staat typografie centraal en het speciaal ontworpen dynamisch lettertype hult de bon in een woordzoeker met woorden die gerelateerd zijn aan het toekomstige kunstwerk waarvoor de bon zal worden ingewisseld. De koper en cadeaugever kan in een speciaal vak een boodschap of wens schrijven voor de ontvanger.

Kunst Kado Bon kopen
Voorwaarden
De Kunst Kado Bon is te verkrijgen en besteden bij een selectie van galeries aangesloten bij de NGA, zie hiervoor de leden pagina van de website. Wenst u meer informatie te ontvangen over de Kunst Kado Bon of heeft u interesse in afname voor uw bedrijf of instelling of een andere vorm van samenwerking met de Kunst Kado Bon? Neem dan contact met onze ambtelijk secretaris Loes van Campen
Volledige
voorwaarden